Elke ochtend: groene smoothie en dansje doen?

Ik heb het me voorgenomen, en neem het me voor ik zal het me voornemen…. okay, het lukt niet zo vaak als ik zou willen. Ik loop wel elke dag om 7.00 uur buiten. Drie kwartier wandelen met Vince, de hond. Niet dat hij zo super sportief is. Hij vindt dat we na zijn plasje en keutel wel weer naar huis kunnen. Maar dat terzijde. Die groene smoothie ( met fruit water en spinazie) is echt lekker en erg gezond, en ‘s ochtends dansen maakt je blij en dankbaar en bovendien is het goed voor je bewustzijn van je lijf. Ik wil het dus…. maar waarom doe ik het niet altijd?
Nou, ik stel uit en stel af. Ik begin niet aan dingen. En als ik eenmaal bezig ben aan iets dan bijt ik me er in vast, dat kan ik niet meer ophouden: nog even dit erbij en dat kan ook nog even meegenomen.

Vince is eigenlijk aangenomen om wat structuur in mij dag te brengen, nou ja om te zorgen dat ik af en toe ophoudt met werken en buiten ga wandelen. Nu nog mijn tijd zo managen dat ik echt aan mezelf toe kom, en aan mijn overpeinzingen over het leven of aan zitten in de zon. Leven is méér!

Ik ben met Joke een Time Management training aan het voorbereiden voor 18 maart aanstaande bij het ASP. De Benedictijner monniken waren daar erg goed in, dus gaan we aan de hand van hen en van allerlei leuke groepsdingen omgaan met tijd tackelen en tijd voor jezelf maken leren. Is heel goed voor mij om daar mee bezig te zijn. Ik wil mijn leven terug, zeker nu de zon weer gaat schijnen!