Blog

Walk and Talk, persoonlijke coaching aangeboden

Lopen en tegen iemand aanpraten. Als je na wilt denken of zaken op een rij wilt zetten dan ga je even een wandeling maken, toch?  Een stuk lopen stimuleert je gedachten. Zou het niet een goed idee zijn om iemand mee te nemen, een neutrale sparring partner om je gedachten mee te delen? Iemand die weet welke vragen nuttig zijn om te stellen. Arnhem Student Point heeft zo’n persoonlijke coach voor je.

Je stuurt een bericht naar  Didi via Whatsapp 0623000468 , bellen kan ook . Mailen kan via info@arnhemstudentpoint.nl en dan maak je een afspraak voor Walk and Talk.

Alleen voor studenten helemaal gratis.

Walk and Talk, persoonlijke coaching voor jou

Als je na wilt denken of zaken op een rij wilt zetten dan ga je even een wandeling maken, toch?  Een stuk lopen stimuleert je gedachten. Zou het niet een goed idee zijn om iemand mee te nemen, een neutrale sparring partner om je gedachten mee te delen? Iemand die weet welke vragen nuttig zijn om te stellen. Arnhem Student Point heeft zo’n persoonlijke coach voor je.

Je stuurt een bericht naar  Didi via Whatsapp 0623000468 , bellen kan ook . Mailen kan via info@arnhemstudentpoint.nl en dan maak je een afspraak voor Walk and Talk.

Alleen voor studenten helemaal gratis.

Life song Cheeno

We hadden een gesprekje bij HAN FEM met Cheeno .  Voor Cheeno is dit nummer van James Blunt een speciale song. Zij denkt daarbij aan haar vader, en aan goede tijden toen vader en dochter samen waren. Dan dronken ze samen gezellig koffie een deelden hun geheimen.

Lifesong Fabiënne

Fabiënne laat ons dit nummer horen. Hall of Fame – The Script.Ze zegt dat je daaruit leert dat je alles kunt bereiken wat je wilt.  Je moet allen ‘je eigen ding’ vinden.

Zelfs een dove danseres , dat kan. Je kunt met je lijf de trillingen voelen en zo op muziek dansen.

Eerst voorzichtig, en dan meer….kloosterdans!

Mediteren, contact maken met anderen en met jezelf kan met met je lijf in beweging! Dat was een ontdekking voor ons toen we in Wageningen met een groepje dansten onder leiding van Mathilda van der Meijden en Michael Verheijen.
Sommigen van ons vonden dansen zo normaal dat ze zich meteen thuis voelden als een vis in het water. Anderen begonnen maar eens met wat ‘kouwelijk’ langs de kant dribbelen. Maar het werd een feestje van ritme en melodie, en in voortdurend bewegen elkaar ontmoeten en weer laten gaan. Van kleur en luchtigheid. Van contact en jezelf vinden.

We gaan met Kloosterkamp het Dansklooster vragen voor een workshop!