Hoe gaat het ECHT met je?

Samen met de d3rde verdieping hebben we een platform opgezet waar studenten elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen praten en praten over onderwerpen die te maken hebben met het leven, met leven en met hoe het ECHT met ze gaat. Met dit project willen we studenten de vrijheid en ruimte geven om elkaar te ontmoeten en om echt contact en echte gesprekken te hebben.

– Met een whatsapp groep, proberen we een gemeenschap te creëren waar studenten elkaar kunnen vinden. Je kan een berichtje sturen in de groepsapp en er is altijd wel iemand die reageert. Als je deel wilt nemen aan de whatsapp groep, kan je op de volgende link klikken:  https://chat.whatsapp.com/INzO5BPoFtdICn7QrkDteJ

– We organiseren maandelijkse bijeenkomsten op iedere tweede donderdag van de maand. In deze bijeenkomsten praten we over mooie, echte, kwetsbare en herkenbare dingen. De bijeenkomsten worden georganiseerd op de Kastanjelaan 22e. We starten om 19:30 en eindigen ongeveer om 21:00 uur.

– We gaan trainingen organiseren waar je leert wat we onder een ‘goed’ gesprek verstaan. Je leert hoe je kan luisteren en wat het verschil is tussen luisteren en horen.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor studenten uit Arnhem en Velp.