Studentbuddy

We kunnen niet onderschatten hoe groot de stap is om te beginnen met een studie en met je studentenleven. Vaak moet je nieuwe mensen ontmoeten en ga in een nieuwe stad wonen.

Studeren is een grote verandering. Het zal even wennen zijn. Het zal wat struikelen, vallen en opstaan ​​kosten. Soms duurt het langer om te settelen dan je had verwacht. Soms merk je dat je al gesetteld bent, zonder te weten hoe het is gebeurd. Maar het beste nieuws is: je staat hierin niet alleen.

Met dit buddyproject koppelen we jou aan een persoon op wie je terug kan vallen. Iemand die je wil helpen bij het navigeren door dit nieuwe leven en die je hulp en tips kan geven om je in Arnhem en in je nieuwe leven te vestigen.

Schrijf je vandaag nog in via dit formulier (klik)!

Jij wordt één op één gekoppeld aan een buddy. De koppeling is willekeurig (tenzij je iets anders aangeeft in het aanmeldformulier). Na aanmelding krijg je van ons een welkomstmail met meer informatie én toegang tot de buddy whatsapp groep. In die groep kan je tips, informatie en activiteiten plannen met de andere deelnemers (zowel buddy’s als studenten)! Zodra er een koppeling mogelijk is, krijgen jij en jouw buddy een mail. Hoe je het contact zelf vorm geeft is aan jullie!

De coördinator van dit project is studentenpastor Iris Springvloet. Bij haar kan je terecht voor vragen en meer informatie. Iris is bereikbaar op iris@arnhemstudentpoint.nl/ buddy@arnhemstudentpoint.nl en +31639709203.