Buddy Meet Up

We weten dat dit is waar jullie allemaal op gewacht hebben! In de komende voorjaarsvakantie (28 februari tot 6 maart) organiseert Arnhem Student Point weer een nieuw Buddy Project!  In de afgelopen twee jaar, hebben we meer dan 500 studenten met elkaar verbonden.

Deze studenten hebben nieuwe vrienden ontmoet, wandelingen gemaakt, zich verbonden gevoeld en nieuwe manieren gevonden om het huis uit te gaan tijdens de pandemie. Iedere project was een groot succes dus we organiseren weer een nieuw buddy project!

Als je je aanmeldt, word je verbonden aan een andere student in Arnhem. Dit kan een Nederlandse of internationale student zijn en het kan een student zijn van één van de hogescholen in Arnhem; HAN, ArtEZ en HVHL.

Je moet je inschrijven voor 21 februari! In die week ontvang je de contactinformatie van diegene aan wie jij gekoppeld bent. Je kan contact met elkaar opnemen en een afspraak maken om elkaar te ontmoeten in de voorjaarsvakantie. Daarnaast krijg je nog een uitnodiging om deel te nemen aan de Buddy Meet Up Whatsapp groep met alle andere deelnemers aan dit project.

Klik hier om deel te nemen! https://forms.gle/7RBDmoUN9Hro5FFu6

Dit project is bedoeld om je de kans te geven om iemand te ontmoeten die je nog niet kent. Het is niet bedoeld als een mogelijkheid voor relaties anders dan die op vriendschappelijke basis. We doen ons best om jullie aan elkaar te verbinden, maar de manier waarop jullie contact hebben is geheel door jullie te bepalen! Als er zich problemen voordoen tijdens jullie contact, laat het dan zeker aan Iris weten. (Iris is een van de studenten pastores en coördinatoren van Arnhem Student Point, ze is bereikbaar op iris@arnhemstudentpoint.nl of 0639709203). Ook voor vragen en opmerkingen kan je bij haar terecht!