Buddy Box – Buddy

Klik hier voor de Buddy Box Video!

Een groot aantal internationale studenten die studeren aan ArtEZ, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool Van Hall Larenstein kunnen of willen niet naar huis.

Niet alleen internationale studenten kunnen ondersteuning gebruiken. Er zijn ook Nederlandse studenten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wil jij ons helpen om deze studenten te ondersteunen, te helpen waar je kan en ze te laten weten dat ze niet vergeten worden? Wordt dan een Buddy! Wie je ook bent, iedereen kan een buddy worden!

Wat houdt dit in? Je meldt je aan via het aanmeldformulier en je wordt gekoppeld aan een student. Thuis vul jij een schoenendoos met goodies – bijvoorbeeld lekker gedroogd eten, een goed (Engelstalig) boek, tekeningen van je kinderen, recepten, tijdschriften en allerlei andere dingen waarvan jij denkt dat het een student blij maakt. Het belangrijkste is dat je de doos vult met dingen die jij mooi/leuk/lekker/inspirerend vindt.

Alle goodies zijn natuurlijk leuk, maar het allerbelangrijkste zijn jouw contactgegevens. Jij wordt de buddy van een student. Jullie ontmoeten elkaar enkel online, dus denk aan leuke activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen. Denk aan een cursus, samen eten, een online spel spelen, praktische tips, of gewoon een gesprek voeren met elkaar.

Je stuurt de schoenendoos per post op naar de student. De verzendkosten (€7,25) zijn voor jouw rekening. Doe mee met de Arnhem Student Point Buddy Box en maak het verschil! Laat studenten dat ze niet alleen zijn en dat ze niet vergeten worden!

Schrijf je hier in!

Wil je meer informatie, heb je vragen of ideeën, neem dan contact op met Iris Springvloet –  buddybox@arnhemstudentpoint.nl en 0639709203