ASP Secret Santa

Het afgelopen jaar hebben wij ons als ASP steeds weer ingezet voor verbinding en steun en tegen eenzaamheid onder (internationale) studenten in Arnhem. Met onze buddy projecten hebben we 300 studenten en buddies met elkaar kunnen verbinden. Er zijn bijzondere connecties uit de buddy projecten voortgekomen.

Dit idee van verbondenheid en nieuwe connecties, willen we dit kerstseizoen voortzetten. De kerstperiode is een periode van samenzijn en van contact met elkaar. Het is een periode van aandacht en warmte. En juist in deze periode zitten veel mensen – studenten en anderen – alleen.

Aan het Secret Santa project mogen studenten, medewerkers van de hogescholen én inwoners van Arnhem meedoen! De enige voorwaarde is dat je rondom Arnhem werkt/woont, zodat het pakket ook persoonlijk af te leveren is!

Het project bestaat uit drie onderdelen: de secret santa uitwisseling, het ASP kerstpakket en de kerstviering

  • Secret santa uitwisseling: alle deelnemers die zich vóór 6 december aanmelden worden willekeurig aan elkaar gekoppeld. Iedere secret santa schrijft een gedicht en maakt/koopt een cadeau twv +- 10 euro. Dit pakket wordt vóór 17 december bij de ontvanger bezorgd, persoonlijk of via de post. Aanmelden kan hier: https://forms.gle/SCQeyEaruzFEJcvG6
  • Het ASP kerstpakket: om deelnemers te ondersteunen en iets extra’s te geven voor de kerstdagen, maken we kerstpakketten voor iedere student die deelneemt!
  • Kerstviering: we organiseren een online kerstviering. Tijdens de kerstviering worden de cadeaus uitgepakt (want uitpakken hoor je niet alleen te doen) en worden er een aantal gedichten voorgelezen!

 
Doe jij ook mee? Meld je dan nu aan!