Welkom bij Arnhem Student Point!

Arnhem Student Point (ASP) is een non-profit organisatie waar je studenten van alle universiteiten in Arnhem ontmoet, waar je kan leren over jezelf en waar je op veel verschillende manieren geïnspireerd kan raken. Bij ASP leer je anderen kennen door middel van projecten, workshops, thema-avonden, diners en bordspelavonden. We maken online content over cultuur, Arnhem, mindfulness en we delen veel van onze community met elkaar. Bij ASP luisteren we naar jou, kan je jezelf zijn en jezelf omringen met allerlei mensen. Alle activiteiten zijn gratis en beschikbaar voor alle internationale en Nederlandse studenten in Arnhem.

Waar wij voor staan

Reflectie en inspiratie – Persoonlijke ontwikkeling

Bij ons kan je leren over jezelf, over je waarden, overtuigingen en over de dingen die jou inspireren. Bij ons is ruimte om stil te staan en te ontdekken wat er voor jou toe doet. Dit doen we alleen en in gesprek met anderen. Zo leer over jezelf en over anderen. We hebben speciale aandacht voor zingeving, wat betekent jouw leven en wat vind jij belangrijk?

Community – Je thuis voelen

Wij maken ontmoetingen en connecties tussen studenten mogelijk. Bij al onze (gratis!) activiteiten kan je anderen ontmoeten en is er ruimte om in gesprek te gaan. Alle studenten van HAN, HVHL en ArtEZ zijn bij ons welkom. Je kan gewoon bij ons binnenlopen!

Gehoord worden en jezelf zijn – Jij doet er toe

Bij ASP willen we je laten weten dat jij ertoe doet en dat er geluisterd wordt naar jouw verhaal. Zowel op een individuele basis als binnen een groep. ASP is er voor jou en jij mag zijn wie jij bent.

Activiteiten

We organiseren allerlei activiteiten bij ASP. Houdt onze Instagram in de gaten voor de meest recente activiteiten! Alle activiteiten zijn gratis voor studenten van HAN, ArtEZ en HVHL. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie!

persoonlijke gesprekken met Yanniek
Wekelijks mindfulness en meditatie!
Doe mee met het buddy project!
Er zijn twee Whatsapp groepen waar je aan deel kan nemen!
Spellen, workshops en eten!
Inspiratie, tips en community via Instagram!
Praat met anderen over het leven en over andere dingen die er echt toe doen!