Home

Welkom bij Arnhem Student Point

 
ASP is een organisatie die zich focust op geïnspireerd raken, betekenis geven aan het leven, verbinding met een community en zijn wie je echt bent. We bestaan uit een studenten pastor en een studenten team. We organiseren activiteiten waarin we samen komen, workshops volgen, samen eten, elkaar leren kennen en mooie gesprekken met elkaar voeren. Daarnaast organiseren we iedere week een meditatie bijeenkomst bij Van Hall Larenstein. ASP is er voor iedere student, ongeacht hoe je kijkt naar de wereld en waar je in gelooft. We willen dat iedereen zich thuis voelt en de vrijheid voelt om te zijn wie je bent.

Iris Springvloet is de studenten pastor. Ze werkt holistisch en focust zich op wie je bent, waar je in gelooft en hoe je het leven ziet. Je kan contact met haar opnemen als:
– Je wil praten over iets wat je dwars zit
– Je graag eens gehoord wilt worden
– Je niet lekker in je vel zit, je eenzaam, ongelukkig of verdrietig bent (maar ook als je je goed voelt en je daarover wilt vertellen)
– Je zoekt naar de betekenis van het leven (religieus of niet-religieus)
– Of als je gewoon eens met een onafhankelijk iemand wilt praten

Al onze activiteiten zijn gratis (tenzij anders aangegeven) en je bent altijd welkom om mee te doen. Kijk op onze site, Facebook en Instagram voor nieuwe activiteiten.

Klik hier voor een interview met onze studentenpastor Iris! 

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Doe mee met onze activiteiten!
<< jan 2020 >>
mdwdvzz
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2