Maandelijkse archieven: februari 2014

Ik heb het me voorgenomen, en neem het me voor ik zal het me voornemen…. okay, het lukt niet zo vaak als ik zou willen. Ik loop wel elke dag om 7.00 uur buiten. Drie kwartier wandelen met Vince, de hond. Niet dat hij zo super sportief is. Hij vindt dat we na zijn plasje en keutel wel weer naar huis kunnen. Maar dat terzijde. Die groene smoothie ( met fruit water en spinazie) is echt lekker en erg gezond, en ‘s ochtends dansen maakt je blij en dankbaar en bovendien is het goed voor je bewustzijn van je lijf. Ik wil het dus…. maar waarom doe ik het niet altijd?
Nou, ik stel uit en stel af. Ik begin niet aan dingen. En als ik eenmaal bezig ben aan iets dan bijt ik me er in vast, dat kan ik niet meer ophouden: nog even dit erbij en dat kan ook nog even meegenomen.

Verder lezen

Een nieuwe LifeSong, in de vorm van een korte gastblog. Marian kiest voor You are loved, van Josh Groban. Hier haar redenen: Ik heb toch wel even moeten nadenken welk nummer ik door wilde sturen. Je vroeg om een ‘life-song’, en er zijn zoveel liedjes die ik mooi vind of veel voor mij betekenen. Maar al gauw kwam ik bij het volgende nummer uit: You are loved (don’t give up) – Josh Groban. Het nummer gaat erover dat iedereen geliefd, gehoord en begrepen wilt worden. Zelf heb ik dit nummer heel vaal geluisterd toen ik een moeilijke periode had in mijn leven. Dit nummer wees mij er steeds weer op, dat hoe zwaar het leven ook kan zijn, er altijd wel iemand is die om je geeft en naast je wilt staan. Ik geef dit nummer dan ook vaak door aan anderen in mijn omgeving die het even moeilijk hebben.…

Verder lezen

2/2